Ærø Økologisk Påske Ale er let at gå til, uden dog at være simpel eller unuanceret.
Den er brygget den på vand, pale ale bygmalt, karamel bygmalt, ristet bygmalt, hvedemalt, gær og sukker, krydret med Smaragd humle tilsat under urtkogningen i to tempi.
De har med Ærø økologiske Påske Ale skabt en smuk, dybrød øl, der smagsmæssigt lander i det humlede og fyldige med en god og rund grundsmag, der spiller fint op mod humlebitterheden. Vi holder mest af at drikke den økologiske Påske Ale til påske. Men det er nok fordi påsken på Ærø er noget helt specielt: Udendørsoplevelsen af påsken rangerer fra sne og rusk til mild forårssol; men altid med bål, pølser, kogte æg, højt humør – og koldt påskeøl. Påskebordet på Ærø rummer alt, fra sild til skaldyr og lammesteg, og her gør den økologiske Påske Ale sig fint over en bred kam.
Type: Lys ale
Alkoholstyrke: 5,0 % vol
Salgsemballage: 50 cl
Energi: 186 kj/45 kcal
Pr. flaske 40,-